COVID-19 vaikutukset palveluihin: Palvelut ja toimitukset jatkuvat normaalisti

18.03.2020

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan normaalisti, mahdollisista muutoksista aikatauluihin tiedotetaan.

Verkkokaupan toimitukset käsitellään toistaiseksi normaalin käsittelyajan puitteissa, ja varastotuotteiden toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalit. Mikäli palvelussamme ilmenee koronaviruspandemiasta johtuvia häiriöitä, ilmoitamme tästä erikseen asiakkaillemme. Tällä hetkellä tavaraliikenteen pitäisi liikkua normaalisti.


Turvallisuusarvioinnit ja testaus jatkuvat normaalisti, tapaamiset ja neuvottelut hoidetaan sähköisesti. 

Asiantuntijapalveluita ja laboratoriotöitä jatkamme normaalisti, osittain etätyönä. Emme järjestä fyysisiä asiakastapaamisia, ja projektit hoidamme tällä hetkellä sähköisesti ja puhelimitse. Luentojen ja work shop -päiviä ei järjestetä poikkeutilanteen jatkuessa. Turvallisuusarvioita ja laboratoriotöitä voi tilata täysin normaalisti. Tiedotamme asiakkaillemme mahdollisista muutoksista työskentely- ja toimitusaikatauluihin.


Tilauksen tai toimeksiannon tehneitä asiakkaita kehotetaan ilmoittamaan maksuaikataulujen häiriöistä

Mikäli olet tehnyt meille tilauksen tai toimeksiannon, ja sinulla on poikkeustilanteen vuoksi maksuvaikeuksia tai häiriöitä maksuaikatauluissa, olethan meihin yhteydessä jotta pysymme tilanteen tasalla ja voimme sopia maksujärjestelyistä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse info@fingredient.com