Verkkokaupan toimitus- ja maksuehdot


Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta. Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Varastotuotteiden toimitusaika on keskimäärin 3-14 vrk. Toimitusajoissa voi olla vaihtelua tuotteiden saatavuuden ja varastotilanteen mukana. Tällä hetkellä tilauksia ei ole mahdollista maksaa laskulla verkkokaupan kautta.

Jos haluat maksaa tilauksesi suoraan tilisiirrolla, ota meihin yhteyttä ja lähetämme sinulle sähköpostitse maksuohjeet ja ennakkolaskun.

Toimitustavat ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postitse. Postikulut Suomeen vaihtelevat tilauksen koosta riippuen.

Mikäli tilausta ei noudeta, on posti velvollinen palauttamaan tilauksen sen lähettäjällä. Tässä tapauksessa  asiakkaalta joudutaan perimään tilauksen uudelleen lähettämisestä koituvat kulut. 


Maksutavat ja maksuehdot

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajia ovat PayPal ja Checkout.fi.

Checkout.fi palvelun kautta asiakkaat voivat maksaa tilaukset käyttämällä oman pankkinsa verkkopalveluja. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Tilaukset maksetaan välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Checkout.fi luottokorttimaksut Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Checkout.fi Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Maksuehdot ovat nähtävissä palveluntarjoajien sivuilla.

Checkout.fi Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Lisää tietoa Checkout.fi maksuehdoista ja käytännöistä löydät palveluntarjoajan sivuilta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


Paypal palvelun kautta asiakkaat voivat maksaa tilaukset PayPal-tilinsä tai siihen linkitetyn kortin avulla. Palvelun käyttö edellyttää PayPal-tunnuksien käyttöönottota ja palveluntarjoajan maksuehtojen hyväksymistä. Tunnukset voit luoda, ja lisää tietoa maksu- ja sopimusehdoista lukea osoitteesta https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/pay-online


Tuotteen palautus, kaupan peruminen ja reklamaatiot

Palautusoikeus

Tuotteen ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuote. Kuluttajalla on 14 vuorokauden ajan tuotteen vastaanottamisesta oikeus peruuttaa tilaus ilman erityistä syytä. Peruutusoikeus ei koske avattuja pakkauksia. Hygieniasyistä emme voi ottaa vastaan palautuksia, jos sinetöity pakkaus on avattu. 

Reklamaatiot

Reklamaatiot pyydetään tekemään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kirjallisesti. Reklaamatiotapauksissa toivomme että otatte meihin yhteyttä sähköpostitse info@fingredient.com

Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

Myyjän oikeus perua kauppa

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, olemme sinuun yhteydessä. Tarvittaessa myyjällä on oikeus perua kauppa. Myyjällä on oikeus perua kauppa myös, jos kyseessä on selkeä hinnoitteluvirhe.